Juhtimise- ja elu õppetund 5

Lihtsalt mees ja naabrimees

Lihtsalt mees läheb kodus just siis duši alla, kui tema tore naine sealt on tulnud. Ja sel hetkel heliseb uksekell. Naine paneb endale kiirelt rätiku ümber ja jookseb vudinal trepist alla ukse juurde. Ust avades näeb naine, et seal seisab toasussides ja mõnusalt koduselt riietatud Mihkel, naaberkorterist.

Enne, kui naine jõuab midagi  öelda, ütleb Mihkel, et annab naisele kohe 1000 eurot peost pihku, kui naine laseb rätikul lihtsalt korraks kehalt kukkuda. 

Naine..

Peale hetkelist mõtlemist! Naine just kui kogemata, lasebki rätikul lihtsalt langeda.. Ta seisiski hetkeks Mihkli ees alasti, ise veidi süüdlaslikult järgmist hetke oodates. Ühe hetke olukorda hinnanuna, mõne sekundi pärast, annabki Mihkel naisele 1000 eurot ja lahkub. Lahkudes palub lihtsalt tervitada naisel oma abikaasat. Naine paneb endale rätiku ümber ja liigub toa poole tagasi – mõeldes veidi kahetsusega, aga siiski kergelt omandatud, 1000-le eurole. Teda valdas mõningane segadus. Kõik oli juba juhtunud ja naine mõtles, et päev läheb edasi.

Kui aga naine jõuab vannituppa, küsib mees, kes samuti kuulis uksekella, et kes seal ka oli? Naine usalduslikult vastu, et naabrimees Mihkel. Kuuldes Mihkli käigust, küsis mees kohe kiirelt, kas Mihkel rääkis ka midagi 1000 eurost, mis ta mulle võlgu on ja mille ta pidavat esimesel võimalusel tagasi tooma :).

Õppetund

Kui sa jagad õigel ajal  oma lähedastega ja partneritega krediidialast ja muidu olulist informatsiooni, on sul võimalik  ennetada ebamugavaid paljastusi ja olla valmis osapoole võimalikuks riukaks.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter